Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Adatkezelési tájékoztató

Jelen tájékoztató személyes adataidnak kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogairól ad az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete alapján, továbbiakban GDPR) és a hazai jogszabálynak (az információs önrendelkezési jogról és az az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a továbbiakban info tv. tájékoztatást.

Szolgáltató neve: AMENTA Kft

Szolgáltató székhelye: 2500 Esztergom, Irinyi János utca 26

Szolgáltató e-mail címe: info@amenta.hu

Szolgáltató adószáma: 13746159-2-11

Szolgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-011669

Szolgáltató honlapja: www.amenta.hu

Szolgáltató telefonszáma: +36/30- 2973-446

Kamarai tagság: Komárom Esztergom megyei Iparkamara

Adatkezelő: AMENTA Kft, 2500 Esztergom, Irinyi János utca 26 adószám: 14746159-2-11, cégjegyzékszám: 11-09-011669

Adatkezelő elérhetőségei: AMENTA Kft, adatkezelő 2500 Esztergom, Irinyi János utca 26, telefonszám: +36/30- 2973-446, e- mail cím: info@amenta.hu

Tárhely szolgáltató székhelye: Software One Kft.

Tárhely szolgáltató telephelye: 2536 Nyergesújfalu, Nagy László u. 23

Tárhely szolgáltató email címe: info@softwareone.hu

Adatkezeléssel kapcsolatos információk 

Adataidra azért van szükségünk,  hogy eljusson hozzád a megvásárolt termék ill. a számviteli törvényeknek megfelelően meg tudjuk írni a számlát. 

Hírlevelet marketing célból küldünk Neked. Ha Szeretnénk Téged tájékoztatni kedvezményes ajánltainkról, szolgáltatásainkról, bőrápolásról, legújabb kozmetikai hatóanyagokról. Ha szeretnél tőlünk hírlevelet kapni, akkor pipáld be a hírlevél küldését. Ne izgulj nem bombázunk minden nap hírlevéllel. Havonta max. 2 hírlevelet kaphatsz tőlünk. Ha nem szeretnél hírlevelet kapni bármikor leiratkozhatsz.

Regisztrációkor szükség van felhasználó nevedre, e- mail címedre és jelszavadra. Ilyenkor nem kell megadni egyéb adataidat. Ha regisztráltál és vásárlásod végéhez értél akkor kell megadnod személyes adataidat:

- nevedet

- számlázási címedet

- szállítási címedet

- telefonszámodat

- e- mail címedet

Cég esetén szükség van:

- cég neve

- cég számlázási címe

- cég szállítási címe

- cég telefonszáma

- cég e- mail címe

- cég adószáma

Ha elkészítettük rendelésedet MPL futárszolgálatnak, mint futárszolgálatnak adjuk át. MPL futárszolgálatnak továbbítjuk a nevedet, szállítási címedet, telefonszámodat, fel tudjon hívni mikor tudod átvenni a csomagot, e- mail címedet, értesítést kapj csomagod megérkezésének időpontjáról. 

Fontos nekünk, hogy a megadott elérhetőségid pontosak legyenek, hogy a megfelelő címre kapd meg csomagodat ezért kérlek ha az eredeti regisztrációhoz képest megváltozott a szállítási címed vagy bármelyik elérhetőséget (telefonszám, e- mail cím)kérlek javítsd! Ha rosszul adod meg szállítási címedet nem tud eljutni hozzád a csomag és a téves szállítási díjat Neked kell fizetned!

Személyes adataidat addig tároljuk, míg Te nem kéred azok törlését. Adataid törlését az info@amenta.hu e- mail címen tudod kérni és mi töröljük azokat.Ha adataid törlését kéred és később úgy döntesz, újra parterünk szeretnél lenni, újra regisztrálhatod magad!

Adatvédelem az AMENTA Kft-nél

Néhány vonatkozó információ adatainak védelmére és a titoktartásra vonatkozóan:
Honlapunk alapvetően személyazonosságának felfedése nélkül látogatható. Felhasználóként teljesen marad. Az egyetlen technikai adat, amiről tudomást szerzünk, az internetszolgáltatójának neve, az oldal, ahonnan a amenta.hu látogatja, és az oldalak, melyeket az amenta.hu látogat.

Személyes adatok kezelésekor (gyűjtés, feldolgozás, továbbítás) a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően járunk el. Minden adatot, mely az üzleti tranzakciókhoz szükséges, elmentünk, és csak a szükséges mértékben, az általunk megbízott, kiválasztott szolgáltatóknak továbbítjuk. Ezek a szolgáltatók nem tárolják az ön adatait saját üzleti céljaikra. Az ön címét és rendelési adatait csupán marketing célokra gyűjtjük és dolgozzuk fel. Természetesen önnek lehetősége van az adathasználat, -feldolgozás, -továbbítás ellen kifogással élni az amenta@amenta.hu -mail címre való küldéssel, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Azonban ez nem vonatkozik arra azokra az adatokra, melyek feltétlenül szükségesek rendelésének kivitelezéséhez.

Vásárolhatsz nálunk regisztráció nélkül is. Ilyenkor a kiszállítás után törlődnek adataid, ebben az estben ha újra szeretnél nálunk vásárolni újra be kell írnod a szállításhoz szükséges adataidat.

Minden rendelésedhez számlát kapsz. Számlán szerepel neved, számlázási címed. A számlát könyvelőnknek továbbítjuk és a számviteli törvényeknek megfelelően őrizzük. A töröltetni szeretnéd adataidat számláról nem tudunk kitörölni, csak a rendszerünkből.

Adattárolás, adattovábbítás, adatfeldolgozás

Adatok tárolása tárhely szolgáltató szerverén történik.  Adataidat, ahogy fentebb említettük továbbítjuk az MPL futárszolgálatának, könyvelő irodánknak továbbítjuk a kiállított számlákat. Biztos lehetsz benne, hogy partnereink az európai jogszabályoknak megfelelően dolgozzák fel a személyes adatokat.

Nagyra értékeljük belénk vetett bizalmát. Ezért adataid védelme kiemelt fontosságú számunkra. 

Sütik használata

Azért, hogy weboldalunk minőségét és szerkezetét javítsunk, sütiket használunk, hogy a felhasználó-orientált navigálás a lehető legkönnyebben kezelhető legyen. A sütik apró szövegfájlok, melyeket a böngésző elfogad, és tárol a számítógépén, amikor meglátogatja az amenta.hu oldalt, amennyiben ezt ön engedélyezi.

Oldalunkon alábbi sütiket/ cookies használjuk:

          - a felhasználó által rögzített adatokat tároló sütik („user - input cookies”),

          - hitelesítési munkamenet - sütik („authentication cookies”)

Weboldalunk megtekintését biztonsági okokból naplózzuk (IP cím, megtekintett oldalak). Google Analytics segítségével követjük mit nézel, hogy egyre több számodra is érdekes tartalmat tudjunk küldeni (cookie/sütik). Facebook és Google AdWords sütik kerülnek böngésződbe, később hirdetéseket láthatsz ezen szolgáltatókon keresztül. Valamint oldalunkon használjuk a facebook like gombot és facabook megosztás gombot.

Az oldal látogatása során úgynevezett session sütiket is használunk. Ezek arra szolgálnak, hogy megjegyezzék, milyen termékeket nézett meg, vagy helyezett a bevásárlókosarába. Ezek az ön biztonságát szolgálják. Ha kilép az amenta.hu oldalról, vagy egy darabig nem kattint semmire, ezek a rövid életű sütik kitörlődnek.
A sütik nem tudnak kárt tenni a számítógépében. Nem jelentenek potenciális biztonsági kockázatot. Saját maga is tudja szabályozni a sütik kezelését.

A cookie-k/ Sütik kezelése a böngészőben

Vannak, akik nem szeretnék engedélyezni a cookie-k/ sütik használatát – a legtöbb böngésző ezért lehetőséget biztosít a cookie-k kezelésére. Egyes böngészők korlátozzák vagy törlik a cookie-kat, ezért érdemes átnézni a cookie-kkal és a hirdetésekkel kapcsolatos beállításokat. Egyes böngészőkben webhelyenként állíthatók be szabályok a cookie-k kezeléséhez, így adatainak használatát pontosabban szabályozhatja. Ez azt jelenti, hogy letilthatja a cookie-kat az összes webhelyről, azok kivételével, amelyekben megbízik.

A Google Chrome böngészőben az Eszközök menüben található a Böngészési adatok törlése lehetőség. Ennek segítségével törölheti a cookie-kat és egyéb, webhelyekkel és bővítményekkel kapcsolatos adatokat, többek között az Adobe Flash Player által a készülékén tárolt adatokat (közismert néven a Flash cookie-kat). Tekintse meg a Chrome-ban tárolt cookie-k kezeléséről szóló útmutatónkat.

A Chrome egy másik funkciója az inkognitómód. Az inkognitómód akkor hasznos, ha nem szeretné, hogy a meglátogatott webhelyek vagy a letöltések megjelenjenek a böngészési és letöltési előzmények között. Minden inkognitómódban megnyitott ablak bezárásakor törlődik az inkognitómód használata közben létrehozott összes cookie is.

Sütikről/ Cookies- ről találhatsz bővebb információt : https://www.adatvedelmiszakerto.hu/2010/10/cookie-es-adatvedelem-felhasznalok-nyomokovetese-az-interneten/

https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=hu

 

Adatvédelemre vonatkozó kérdései
Minden adatvédelemre vonatkozó további kérdését felteheted nekünk e-mail-ben vagy telefonon.

Adatvédelmi szabályok felülvizsgálata
Ha a jövőben az adatvédelmi szabályaink felülvizsgálata szükségessé válna, ezen a helyen mindig értesülhet az aktuális állásról.

Jogorvoslat

Bármikor kapcsolatba léphetsz az adatkezelővel a fentiekben említett kapcsolattartási módokon az alábbi jogai gyakorlása érdekében:

  • joga van az adatkezelésre vonatkozó információkról, valamint a feldolgozott adatokról másolatot kérni (hozzáférési jog GDPR 15. cikk, Info tv. 15. §),
  • joga van a pontatlan adatok helyesbítését vagy kijavítását kérni, (helyesbítéshez jog GDPR 16. cikk, Info tv. 17. §)
  • joga van személyes adatainak törlését kérni, továbbá joga van ahhoz, hogy ha a személyes adatai nyilvánosságra kerültek, törlés iránti kérelmét más adatkezelők részére is továbbítsák (törléshez való jog GDPR 17. cikk, Info tv. 17. § (2) bek.),
  • joga van kérni az adatkezelés korlátozását (adatkezelés korlátozásához való jog GDPR 18. cikk),
  • joga van az Önre vonatkozó személyes adatokat strukturált, általánosan használt és gépileg olvasható formában megszerezni, valamint ezen adatok átadását kérni egy másik adatkezelő részére (adathordozhatósághoz való jog GDPR 20. cikk),
  • joga van az adatkezelés ellen tiltakozni (tiltakozáshoz való jog GDPR 21. cikk, Info tv. 21. §),
  • joga van a hozzájárulásán alapuló adatkezelésnél a hozzájárulásának bármikori visszavonására. A hozzájárulás visszavonása az azt megelőző időszak adatkezelésének jogszerűségét nem befolyásolja (hozzájárulás visszavonásához való jog, GDPR 7. cikk (3) bek.),
  • joga van a felügyeleti hatóságnál panaszt benyújtani, ha úgy ítéli meg, hogy az adatkezelés valamely jogszabállyal ellentétes (felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog GDPR 77. cikk).

 Az adatkezeléshez kapcsolódó jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni (székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Honlap: http://www.naih.hu).

Ön jogainak megsértése, valamint a tiltakozása elutasítása esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el, a per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per az Ön választása szerint a METRO székhelye szerint illetékes, vagy az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A METRO székhelye szerinti illetékes törvényszék: Budapest Környéki Törvényszék elérhetősége: 1146 Budapest, Hungária krt. 179-187. 1590 Budapest, Pf. 225/3. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.