Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Féldrágakövek

Féldrágakövek finom rezgéseket bocsátanak ki, melyek jótékony hatással vannak a test energiájának harmonizálására. A természetgyógyászatban nélkülözhetetlen eszközök közé tartoznak. A különböző színű féldrágakövek különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, így a nemcsak színükkel a szemeket kápráztatják el hanem, energiával töltik fel, harmoni...

Féldrágakövek finom rezgéseket bocsátanak ki, melyek jótékony hatással vannak a test energiájának harmonizálására. A természetgyógyászatban nélkülözhetetlen eszközök közé tartoznak. A különböző színű féldrágakövek különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, így a nemcsak színükkel a szemeket kápráztatják el hanem, energiával töltik fel, harmonizálják a szervezetet. Féldrágakövek csoportosíthatók színük szerint, összetételük szerint, származásuk szerint. 
Wellnessben, kozmetikában harmonizáló hatását használjuk fel. A drágakő masszázzsal kiegészíthetjük a kezeléseket. Használható arcra és dekoltázsra és egész test masszázsra is. Különböző formájú köveket alkalmazhatunk, csepp forma(stift, rúd), gömb forma, szappan forma.
Főként az akupresszurás és idegkilépési pontokra gyakorolunk hatást oly módon, ahogyan más módszerekkel ezt nem tehetjük meg. A masszázsrudakat párban ajánlatos használni. Féldrágakő masszázs után úgy érezhetjük magunkat, mintha feltöltődnénk energiával. Gömb és rúd formájú köveket külön dobozban, selyembéléssel küldjük.

Bővebben

Féldrágakövek 11 terméket találtam.

Mutat 1 - 11 / 11
Mutat 1 - 11 / 11