Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Forradalmian új non-invazív kezelés a GlowSolution/Hydrafacial 4 kifinomult professzionális technológiát ötvöz, melyek egymásra épülve bőrmegújító, hatékony, azonnal látható kezelést biztosít minden bőrtípus számára.

GlowSolution komplett kezelést biztosító eljárás, mely magába foglalja a tisztítást, a kémiai savas és mechanikai gyémántfejes hámlasztást, a bőrtáplálást -új ultrahang technológiával-, a vákuummal végzett nyirokmasszázst, valamint a dinamikus impulzusmasszázst.

GlowSolution kezelés egyszerre tisztít, hidratál, regenerál, táplál, feszesít, ránctalanít.

A 4 professzionális technológia és a hatóanyag-esszenciák egyedi kölcsönhatása egy üdébb, teltebb, egyenletes tónusú, feszesebb bőrt eredményeznek kíméletesen és fájdalommentesen, és a korábban kozmetikai kezelések során érintetlenül maradt, SMAS réteg kontrakcióját.

Mi az a SMAS réteg, miért fontos annak a kezelése?

SMAS – a bőrnek azon rétege, ami elválasztja a kötőszövetet az izomszövettől. Ezen réteg átstrukturálásával kaphatjuk meg az igazán eredményes és tartós arclifting hatást.

A bőrünk, amely teljes testünket borítja, valójában a legnagyobb szervünk, és azáltal, hogy elválasztja a testet a külvilágtól, kapcsolatot is tart vele. Felépítése éppen ezért egy bonyolult és nagyon finoman szabályozott folyamat eredménye. Három rétegből áll: a felhám feladata a bőr legfelső védő rétegének fenntartása a  szaruréteg folyamatos megújítása által. Az irha laza rostos kötőszövet, kollagén- elasztin rostokból és kötőszöveti sejtekből áll, szerepe a bőr rugalmasságának és tartósságának biztosítása. A bőralja kollagén rostos támasztó oszlopokból és főleg zsírsejtekből áll, fő feladata az energiaraktározás, hőszigetelés és a nagyobb fizikai hatások tompítása. A bőr három rétegét egy erős kötőszöveti lemez (aponeurózis) kapcsolja össze az alatta levő izomréteggel, amely jelentős mennyiségű kollagént tartalmaz és szerepe van a bőrrétegek feszességének szabályozásában. Az irha mély rétegét, a bőralja kollagén-rostos támasztó oszlopait és az izmos aponeurózist együttesen SMAS rétegnek (superficial muscular aponeurotic system) nevezzük.

Ahhoz hogy az arc bőrének összes rétegét megfelelően alátámasszuk, 3 réteg kollagén termelését érdemes fokozni: a legfelületesebb réteg kb. 1,5 mm mélyen helyezkedik el a felületes irharétegben, és mivel közvetlenül a hámréteg alatt található, feszesítésének fontos szerepe van az apró ráncok, szarkalábak kisimításában. A középső réteg a 3 mm mélységben levő mély irharéteg, a legmélyebb pedig a 4,5 mm mélyen levő SMAS réteg, amelyekben a kollagén termelés fokozása már a kötőszöveti zsír és kötött nedvesség alátámasztását és feszesítését eredményezi. Ezekben a mélységekben már nem az apró ráncok felületi feltöltéséről van szó, hanem a kötőszöveti támasztó struktúra teljes átdolgozásáról, aminek hatására a bőr szerkezete tömöttebbé válik, a nagyobb kollagén tartalom miatt képessé válik több víz megkötésére, így rugalmasabb és feszesebb tapintatot eredményez.

A GlowSolution kezelés különösen ajánlott:

  • fáradt, stresszes bőrre
  • finom és mélyebb ráncokra
  • pigmentfoltos bőrre
  • dohányos bőrre
  • tág pórusú bőrre
  • dehidratált bőrre
A GlowSolution látható és érezhető eredményeket ér el, már akár egyszeri kezelést követően is. Egyetlen kezelés után is, optimálisan kiemeli minden bőr természetes szépségét.

Kúrában hatékonyabb eredményt érhetünk el. A kúra 2 hetente ismétlődő, 4 alkalmas kezelésből áll. Az eredmény rendszeres szinten tartás és professzionális otthoni ápolás mellett félévig is látványos maradhat.

Kezelés ára: 28.500 Ft


 GlowSolution első helyezettje lett az „ Európai Egészség és Spa Díj” (European Beauty&Spa Award) legjobb termék innováció kategóriában 2020 évben, és győztes – Wellness & Spa Innovációs Díj 2021-ben.