Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Lista rendezése gyártónként Mila d'Opiz

Mila d'Opiz növényi kivonatú professzionális bőrápolás.

MILA DOPIZ


1938-ban Mila Opitz készítette az első krémeket, Milopa márkanéven vált ismerté szépségszalonokban, kozmetikai iskolákban.
1965-től Mila d’Opiz néven 31országban, 5 kontinensen van jelen.


Svájci növényi kivonatú kozmetikumok


A Mila d'Opiz márkanév, a legmagasabb minőséget jelenti. A Mila d’Opiz saját kutató- és fejlesztőlaborral rendelkezik. A tudományos munka mellett a felhasználók kívánságai, igényei állnak a középpontban. Mila d`Opiz gyorsan és flexibilisen tud igénykielégítő termékeket előállítani, magas minőségi szinten.
Az egyetemi klinikákkal való kapcsolat, a legújabb dermatológiai kutatásokból nyert ismereteket segítenek az új, minden igényt kielégítő termékek kifejlesztésben. A saját vizsgalaborban állandó ellenőrzés és a legnagyobb felügyelet mellett zajlanak a tesztek. A termékfejlesztésnél az új receptúra ugyanolyan szigorú szabványok alá esik, mint a pharma területen.


Maximális minőség


A Mila d’Opiz termékek azon kevés kozmetikai márkák közé tartoznak, amelyek az ISO 9001 szabvány alapján készülnek, és gyógyszergyári minősítéssel rendelkeznek. ISO 9001 egy nemzetközileg elismert minőségi szabvány: helyi, magas szintű technikai és higiéniai követelményeknek kell eleget tenni. Minden egyes gyártási művelet szigorúan meghatározott előírások és ellenőrzések alatt zajlik. Csak a kiválogatott, legjobb alapanyagok kerülhetnek feldolgozásra. Minden gyártási fokozat állandó analitikai és mikrobiológiai ellenőrzés alatt áll. Szabadalmaztatás előtt a termékek alapos, laborban végzett vizsgálaton mennek át. Mila d’Opiz garantálja a kozmetikai termékek maximális minőségét. Mind alapanyag kinyerésnél, mind a gyártásnál a legmagasabb környezetkímélő követelményeknek felel meg. Az összetevők a legkiválóbb növényi kivonatokból állnak.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 56
Mutat 1 - 12 / 56