Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Derma Science by Mila d'Opiz

A bőrgyógyászati kutatások eredményei ihlette a Derma Science kozmetikai-bőrápoló vonalat  természetes hatóanyagokkal és a legújabb biokémiai irányelvekkel kombinálva. Derma Science intenzív ápoló termékei rendkívül magas hatóanyag tartalmú összetevőket tartalmaznak, és a lehető legjobb bőrkompatibilitás jellemzi őket. A könnyű textúrák gyorsan ...

A bőrgyógyászati kutatások eredményei ihlette a Derma Science kozmetikai-bőrápoló vonalat  természetes hatóanyagokkal és a legújabb biokémiai irányelvekkel kombinálva. Derma Science intenzív ápoló termékei rendkívül magas hatóanyag tartalmú összetevőket tartalmaznak, és a lehető legjobb bőrkompatibilitás jellemzi őket. A könnyű textúrák gyorsan beszívódnak a bőrbe, támogatják a bőr regenerációs folyamatát, védőréteggel látják el a bőrt. 

A Derma Science nagy koncentrátumú hatóanyagai még a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtik hatásukat ráncok, kitágult pórusok, öregségi foltok, sötét karikák és a bőr kiszáradása ellen.

Derma Science termékcsalád minden bőrtípus -beleértve a túlérzékeny bőrt is-  magas igényeit kielégítik, férfiaknak és nőknek egyaránt.

Bővebben

Derma Science by Mila d'Opiz 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
Mutat 1 - 5 / 5