Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Információ

Termékek 3 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Mila d'Opiz
  Mila d'Opiz svájci luxus bőrápolás természetes növényi kivonatok, innovatív technológia, látható eredmények, professzionális bőrápolás a legmagasabb minőségben.
  Emilie Opitz-Altherr bőrgyógyászokkal együttműködve 1938- ban fejlesztette ki első kozmetikumát. Ma is családi tulajdonban lévő Mila d’Opiz saját kutató-, fejlesztőlaborral és csomagoló üzemmel rendelkezik. 42 országban van jelen szerte a világon.
  Mila d’Opiz kutatócsoportja neves egyetemekkel és kutatóintézetekkel folyamatosan tartja a kapcsolatot, így a legújabb dermatológiai kutatásból nyert ismerteket felhasználva állítja össze termékeit.
  Mila d’Opiz összetevőkben elsősorban a növényi kivonatokat és azok együttes hatását részesíti előnyben, de nagy hangsúlyt fektet a legújabb technológiák alkalmazására (nano- és peptidtechnológia), hogy minél innovatívabb hatóanyagokat állítson elő. A tudományos munka mellett a felhasználók kívánságai, igényei is fontosak. A kabin kezelések hatása, a saját vizsgáló laborban állandó ellenőrzés és újítás alatt áll. A termékfejlesztésnél az új receptúra ugyanolyan szigorú szabványok alá esik, mint a pharma területen.
  Mila d’Opiz termékek azon a kevés kozmetikai márkák közé tartoznak, amelyek az ISO 9001 szabvány alapján készülnek. ISO 9001 egy nemzetközileg elismert minőségi szabvány, helyi, technikai és higiéniai követelményeknek kell eleget tenni. Minden egyes gyártási művelet szigorúan meghatározott előírások és ellenőrzések alá kerül, csak a válogatott, legjobb alapanyagok kerülnek feldolgozásra. Minden gyártási fokozat állandó analítikai és mikrobiológiai ellenőrzés alatt áll. Szabadalmaztatás előtt a termékek alapos, laborban végzett, vizsgálaton mennek át. Mila d’Opiz garantálja a kozmetikai termékek maximális minőségét, mind alapanyag nyerésnél, mind a gyártásnál. A legmagasabb környezetkímélő követelményeknek felel meg.
  Mila d’Opiz kutatómunkájáért elismerést is kapott. The Skin Whisperer termékcsalád 3 Beauty Oscar díjat nyert, 2013-ban a legjobb anti-ageing összetevők kategóriában, 2014-ben a legaktívabb összetevők kategóriában,2014-ben a leginnovatívabb kategóriában. Phyto DS Forbidden szerum pedig 2016 -ban European SPA & Health Award" leginnovatívabb termék díjat nyerte el Svájcban. A legnagyobb elismerés az elégedett felhasználók.
  Mila d’Opiz professzionális kezelései egyedi metodikával épülnek fel, ezáltal különleges kényeztetésben lehet részed! Keresd kozmetikusodnál!
 • Kategória
 • Tanfolyamok

  Minden szakmában nagyon fontos, hogy bővítsük tudásunkat. Különböző kezelésekhez különböző masszázst alkalmazzunk. Továbbképző tanfolyamokat tartunk végzett kozmetikusoknak és masszőröknek. Tanfolyamok elméleti és gyakorlati részből állnak. 

  Tanfolyamainkat kis csoportokban (max. 4 fő) vagy akár egyéni képzésre is van lehetőség.

  A tanfolyamok célja, hogy mindenki elsajátítsa az adott masszázs fogásait.

 • Szőrtelenítés

  SALON CLASSICS- Crystal wax

  Papírcsík és papírcsík nélküli használatra!!!

  Kolophonium mentes!

  Kolophonium volt napjainkig a legtöbb szőrtelenítőszer alapja. Egyes hátrányai ellenére ez a termék mégis optimálisnak tartották. Mivel kolophonium, mint kontakt allergén szőrtelenítésnél allergén reakciókat válthat ki, ezért a kutatóknak más segédanyag kifejlesztésén kellett dolgozniuk.

  Sikerült előállítani a gyantázás új generációját, a kolophoniumot egy egyenrangú ásványi termékkel pótolni, ami már allergia mentes.

  Kristály wax előnyei:

  • Jobb tapadás a szőrszálon
  • Különlegesen enyhe tapadás a bőrön
  • Vékonyabb felhasználás 
  • Alacsonyabb munkahőmérséklet
  • Különösen lágy és kiválóan hatásos
  • Csökkenti a szőrnövekedést

  A termék legfontosabb előnye hogy kolophonium-allergia nem léphet fel, amely a termékfejlesztés legfőbb szempontja volt.

  Új összetételnek köszönhetően szag mentes a munkavégzés alatt.

  Mivel az alapanyag a növényi gyantákkal ellentétben sokkal egyenletesebben vihető fel, gyors és hatékony munkavégzés garantált.

  A vékony rétegű alkalmazás által automatikusan redukálódik a használandó mennyiség, így gazdaságos a felhasználása.

 • Féldrágakövek

  Féldrágakövek finom rezgéseket bocsátanak ki, melyek jótékony hatással vannak a test energiájának harmonizálására. A természetgyógyászatban nélkülözhetetlen eszközök közé tartoznak. A különböző színű féldrágakövek különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, így a nemcsak színükkel a szemeket kápráztatják el hanem, energiával töltik fel, harmonizálják a szervezetet. Féldrágakövek csoportosíthatók színük szerint, összetételük szerint, származásuk szerint. 
  Wellnessben, kozmetikában harmonizáló hatását használjuk fel. A drágakő masszázzsal kiegészíthetjük a kezeléseket. Használható arcra és dekoltázsra és egész test masszázsra is. Különböző formájú köveket alkalmazhatunk, csepp forma(stift, rúd), gömb forma, szappan forma.
  Főként az akupresszurás és idegkilépési pontokra gyakorolunk hatást oly módon, ahogyan más módszerekkel ezt nem tehetjük meg. A masszázsrudakat párban ajánlatos használni. Féldrágakő masszázs után úgy érezhetjük magunkat, mintha feltöltődnénk energiával. Gömb és rúd formájú köveket külön dobozban, selyembéléssel küldjük.

Mutat 1 - 3 / 3
Mutat 1 - 3 / 3