Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

A termékek szállítási módja


A szállítás módja: Futárszolgálat

A kiszállítás mit tartalmaz:

• A termékek kiszállítása futárszolgálattal történik. A futárszolgáltatás Magyarország egész területére vonatkozik. A kiszállítás a megrendelést követő 3-5 napon belül vagy azon túl, adott nap 8-17 óra között munkaidőben történik meg a megadott címre.
• Külön időpont egyeztetésre adott napon belül nincs lehetőség, ezért kérjük, gondoskodj arról, hogy a szállítási címen valaki átvegye a csomagot! Szállítási címnek a munkahelyedet is megjelölheted, ha ott tartózkodsz az adott napon!
• A futárszolgálat azt vállalja, hogy a csomagot a megadott napon, 8-17 óra között megkísérli kézbesíteni. Ha a futárral nem sikerül a találkozó, akkor a csomagok után a MPL központi ügyfélszolgálatánál lehet telefonon érdeklődni. Nem tudjuk megmondani, hogy a 8-17 óráig terjedő időszakban pontosan mikor érkezik a futár, és nem tudjuk garantálni, hogy a futár felhívja a csomagon található telefonszámot, sem azt hogy a megrendelő után viszi a csomagot egy másik címre, mert a megadott címen éppen nincs otthon senki (bár van a futárok között, aki bevállalja ezt a kedvességet is). Ha csomagot rendelsz, kérünk, olyan helyre küldesd azt, ahol valaki át tudja venni. Ez munkaidőben lehet a megrendelő munkahelye is.
• 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES, ami CSAK egyszeri kiküldésre érvényes, amennyiben a csomagot "nem veszi át", "nem kereste", "átvételt megtagadta", "nem rendelte" vagy "nincs pénze kifizetni" jelzéssel kapjuk vissza, fenntartjuk a jogot arra, hogy az ezt követő csomagok esetében ezt a kedvezményt (ingyenes szállítás) megvonjuk. Ha valamiért még sem tudod átvenni a csomagot, kérjük, mielőbb jelezd a problémát, mert minden olyan esetben, amikor ilyen közbejön, természetesen van lehetőség arra, hogy a csomagot újra kiküldjük. A korlátozásnak az a célja, hogy a komolytalan, rosszindulatú, vagy valótlan megrendeléseket és megrendelőket kiszűrjük.
• 40.000.- Ft alatti megrendelés esetén a kiszállítás díja 2820.- Ft, melyet hozzáadunk a fizetendő összeghez.

A megrendeléskor látható „Fizetendő Összesen” összeg tartalmazz minden felmerülő közterhet (pl. Áfa) és szállítási, csomagolási, kezelési és egyéb díjat. Ezen felül semmilyen rejtett díjat nem számolunk fel.

Az MPL szállítás (további) feltételei:

• A csomag értékét utánvét esetén, a csomag átvételekor a Futárszolgálatnak kell kifizetned.
• Amennyiben a kiszállítás idejében nem tartózkodsz a megadott címen, a Futárszolgálat üzenetet hagy a küldemény megérkezéséről és másnap újra megpróbálja a kiszállítást. Amennyiben a második alkalommal sem járnak sikerrel, a csomag visszakerül webáruházunkhoz.
• Az MPL-nél kérhető a csomag ismételt, vagy más címre történő kiszállítása a 06-1-767-8282 telefonszámon.
• Amennyiben a második kézbesítés is sikertelen a csomagot a MPL visszajuttatja webáruházunkba. Az ilyen csomagokat újra elküldeni CSAK a szállítási költség újbóli felszámításával tudjuk. Ill. a visszaszállítás díját felszámoljuk. 
• A csomagot az MPL sértetlenül köteles átadni, ám a tartalmát tekintve tételes áruátadást nem végez. Amennyiben a csomagolás sérült, kérjük, vetess fel erről jegyzőkönyvet a MPL munkatársával, ellenkező esetben reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
• A MPL futár csak szállítja a csomagot, nem tud felvilágosítást adni a termék használatát illetően, kérdéseivel fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz.

Szállítási határidők

Átlagos esetben a megrendelt termékeket 3-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesít arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot így küldjük el.

Garantáljuk azt, hogy MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Ennek ellenére néhány esetben előfordulhat (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol, nem veszi fel a telefont, stb.) hogy hibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményed, észrevételeidet, panaszaidat kérjük, írd meg e-mailben. Minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelés a mi hibánkból nem teljesül maximális rugalmassággal kezelünk!

6. Fizetési mód

Webáruházunkban az alább fizetési módon tudsz fizetni
A termék átvételekor a futárnak készpénzzel (utánvét)
Az áru átvételekor készpénzzel történő fizetés.

1. Megrendeled a csomagot.
2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.
3. Munkatársaink felveszik veled telefonon a kapcsolatot, hogy melyik nap szeretnéd átvenni.
4. Feladjuk, a csomagot, mely az általad megadott napon, az általad megadott címre 8-18 óra között kiszállításra kerül.
5. A futárnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

Vagy előre utalással

1. Megrendeled a csomagot.
2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.
3. Munkatársaink felveszik veled telefonon a kapcsolatot, hogy melyik nap szeretnéd átvenni.
4. Feladjuk, a csomagot, mely az általad megadott napon, az általad megadott címre 8-18 óra között kiszállításra kerül.
5. A futárnak a csomag megérkezésekor nem kell készpénzben kifizetni a csomag értékét.

• 40.000.- Ft alatti megrendelés esetén a kiszállítás díj 2820.- Ft, melyet hozzáadunk a fizetendő összeghez.
• 40.000.- Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes.