HYALURONIC4

HYALURONIC4 Mila d' Opiz 80. születésnapjára kifejlesztett termékcsalád, ami nem csak hidratálja bőrödet, hanem ránctalanítja is. HIALURONSAV 4 különböző molekula méretű hyaluron komplex segítségével 4 szinten fokozatosan hidratálja bőrödet a bőr mélyebb rétegétől a felső bőrrétegig. A felső rétegben védő réteget képez a bőrfelszínen, egyre mély...

HYALURONIC4 Mila d' Opiz 80. születésnapjára kifejlesztett termékcsalád, ami nem csak hidratálja bőrödet, hanem ránctalanítja is. HIALURONSAV 4 különböző molekula méretű hyaluron komplex segítségével 4 szinten fokozatosan hidratálja bőrödet a bőr mélyebb rétegétől a felső bőrrétegig. A felső rétegben védő réteget képez a bőrfelszínen, egyre mélyebbre hatolva pedig növeli a bőr nedvességtartamát, megköti a nedvességet, stimulálja a sejteket, ezáltal kisimulnak a ráncaid, bőrfelszín simává egyenletessé válik. 

SYN®-HYCAN egy tripeptid, amely segít megvédeni a bőrt a ráncosodás ellen a bőr hialuronsavtartalmának növelésével. Növeli a decorin és a lumican hatását, két fontos proteoglikánt, amelyek segítenek új kollagén szálak kialakulásában. Az öregedő bőr idővel elveszíti rugalmasságát, mivel a hialuronán (HA) tartalma csökken és a kollagénrostok gyengülnek, a SYN®-HYCAN segít megőrizni a HA termelés növelésével és a kollagénszálak javításával. Az instrumentális és in vivo vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a SYN®-HYCAN jelentősen növeli a bőr feszességét, rugalmasságát. Ezen kívül Mia d' Opiz laboratóriuma karnozint kapcsolt a készítményhez a bőr öregedésének megelőzésére. Ez a dipeptid reagál a redukáló cukrokkal, ezáltal gátolja a fehérjék glikozilációját a bőrben - effektív hidrokomplex megjelenéssel és hidratáló rendszerrel.
TRIMOIST KMF egy 3 szinten ható hidratáló rendszer, amely támogatja a bőr saját nedvességtartalmát, hidrolipid film réteget képez.
- CM glucan: javítja a bőr védelmi rendszerét és külső védőréteget erősíti
- Bőrszerű lamellás lipidek: növelik a lipidréteg gátló funkcióját.
- A humektáns glicerin és laktát: utánozza a bőr természetes nedvesség faktorát (NMF) azonnali hidratáláshoz. 
Növényi kivonatok: Alpesi virág, Rózsa, Lótuszvirág 
Növényi olajok: Shea vaj, Capuacu vaj, Inka mogyoró, Makadám dió

Bővebben

HYALURONIC4 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
Mutat 1 - 5 / 5