Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

HYALURONIC4

HYALURONIC4 Mila d' Opiz 80. születésnapjára kifejlesztett termékcsalád, ami 4 különböző méretű hialuron komplexnek köszönhetően 4 szinten fokozatosan hidratálja bőrödet a bőr mélyebb rétegétől a felső bőrrétegig. A felső rétegben védő réteget képez a bőrfelszínen, egyre mélyebbre hatolva pedig növeli a bőr nedvességtartamát, megköti a nedvesség...

HYALURONIC4 Mila d' Opiz 80. születésnapjára kifejlesztett termékcsalád, ami 4 különböző méretű hialuron komplexnek köszönhetően 4 szinten fokozatosan hidratálja bőrödet a bőr mélyebb rétegétől a felső bőrrétegig. A felső rétegben védő réteget képez a bőrfelszínen, egyre mélyebbre hatolva pedig növeli a bőr nedvességtartamát, megköti a nedvességet, stimulálja a sejteket, ezáltal kisimulnak a ráncok kisimulnak, bőrfelszín simává, egyenletessé válik. 

SYN®-HYCAN (tripeptid) amely segít megvédeni a bőrt a ráncosodás ellen a bőr hialuronsav tartalmának növelésével. Növeli a decorin és a lumican hatását, két fontos proteoglikánt, amelyek segítenek új kollagén szálak kialakulásában. Az öregedő bőr idővel elveszíti rugalmasságát, mivel a hialuronán (HA) tartalma csökken és a kollagénrostok gyengülnek, a SYN®-HYCAN segít megőrizni a HA termelés növelésével és a kollagénszálak javításával. Az instrumentális és in vivo vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a SYN®-HYCAN jelentősen növeli a bőr feszességét, rugalmasságát. Ezen kívül Mia d' Opiz laboratóriuma karnozint kapcsolt a készítményhez a bőr öregedésének megelőzésére. Ez a dipeptid reagál a redukáló cukrokkal, ezáltal gátolja a fehérjék glikozilációját a bőrben - effektív hidrokomplex megjelenéssel és hidratáló rendszerrel.
TRIMOIST KMF egy 3 szinten ható hidratáló rendszer, amely támogatja a bőr saját nedvességtartalmát, hidrolipid film réteget képez.
- CM glucan: javítja a bőr védelmi rendszerét és külső védőréteget erősíti.
- Bőrszerű lamellás lipidek: növelik a lipidréteg gátló funkcióját.
- A humektáns glicerin és laktát: utánozza a bőr természetes nedvesség faktorát (NMF) az azonnali hidratáláshoz. 
Növényi kivonatok: havasi gyopár, rózsa, lótuszvirág 
Növényi olajok: shea vaj, capuacu vaj, inka mogyoró, makadám dió

Bővebben

HYALURONIC4 6 terméket találtam.

Mutat 1 - 6 / 6
Mutat 1 - 6 / 6